Rodinná oslava by měla být veselá a opravdu zábavná, ať už se jedná o narozeniny či svátek dětí, dospělých nebo třeba o svatbu. Kromě lahodného jídla a dobrého pití můžete zpestřit program kouzelníkem, který zaujme hosty všech věkových kategorií.

Zábavný program pro děti

Vystoupení zaměřené na děti je celé přizpůsobené tak, aby se nikdo po dobu programu nenudil. Skvělou cestou, jak se dětem postarat o zábavu je jejich zapojení do děje, což se přesně děje a kouzelník děti zapojí do jednotlivých kouzel. Pokud se budou dívat i rodiče, celé vystoupení se tomu přizpůsobí a i na ně bude kouzelník myslet. Takový program pro děti nemusíte mít nutně jen na narozeninové oslavě, hodí se i pro děti do školy, na různé dětské akce, a tak podobně. Vše záleží na domluvě, ale běžná délka programu se pohybuje mezi 25 minutami a hodinou. A co všechno se může odehrát? Mezi velmi oblíbené patří dětská školička kouzel, a samozřejmě známé modelování zvířátek z balónků. Děti milují, když mohou říct samy, které zvířátko by se jim líbilo vymodelované, a také když si mohou sami nějaké vyzkoušet. Rozzářené dětské oči jsou tím nejlepším, co je možné spatřit, a při takové zábavě jsou děti nadšené.

kouzlení pro děti

Mikromagie

Kouzelník praha má co nabídnout nejen dětem, ale také dospělým. Právě mikromagie se stala velmi oblíbenou součástí nejrůznějších firemních večírků, oslav narozenin, svateb nebo rozluček se svobodou. Dospělí ocení, když se konkrétní kouzlo odehrává přímo u nich, mohou se dívat kouzelníkovi přímo pod ruce, jak mince mizí a objevují se, jak se karta může změnit přímo před jejich očima, a u vlastního stolu mohou přemýšlet, v čem tkví to tajemství.

mikromagie pro dospělé

Ať už chcete rozproudit zábavu na svatbě nebo na párty, toto je skvělá cesta jak hosty překvapit a postarat se o jejich nezapomenutelný zážitek, nebudou vycházet z údivu.